Vill du växa till den du är?

Jag är helt säker. Livet bjuder på ett oändligt antal möjligheter om vi bara är öppna för att se dem. Det som ter sig som oöverstigliga problem visar sig ofta, när man fått facit på hand, vara dolda välsignelser. Jag är helt övertygad om att livet egentligen går ut på att vi ska vara glädjefyllda och lyckliga samt att vi ska hjälpa varandra. För att uppnå detta gäller det att lära oss att skapa en inre frid och harmoni som inte rubbas även om världen utanför oss rasar.

Att växa som människa är en process som fortgår hela tiden i livet om vi är öppna för alla intryck och förändringar. Att växa som människa innebär att växa inifrån. [tweetshareinline tweet=”Var jag befinner mig om en månad, ett år eller 10 år, beror på mig själv, att jag tar ett 100 % ansvar för min livsresa. ” via=”no”]Att växa är en process hela livet om du öppnar dina sinnen inför de människor och situationer som du möter.

 

Att växa som människa är att hela tiden utveckla nya färdigheter

Få nya insikter, att upptäcka mer av sig själv för att bli hel som människa. Livets största utmaning är att omvandla det du vet till det du gör och att utnyttja förmågan att agera efter din kunskap. Vi ser inte alla chanser i livet, varje dag så dyker det upp olika chanser i vårt liv, men vi ser dom inte då vi har skygglapparna på. Vi är som en fotbollsmålvakt som vänder ryggen till och gör allt som står i vår makt för att inte att ta bollarna.

Alla kriser och alla problem är välsignelser som finns där för att vi ska få chansen att vakna upp och flyta med livsströmmen, istället för att desperat simma mot den.

[tweetshare tweet=”Alla kriser och alla problem är välsignelser som finns där för att vi ska få chansen att vakna upp” via=”no”]

 

Släpp greppet om livet och följ med så Blir du, Gör du, Får du Mer än du någonsin kunnat drömma om. När vi släpper vår desperata kamp om våra trygghets symboler och står fria med öppna sinnen. Så finner vi ett obegränsat liv och allt vi Ser Hör Känner Blir till en ny verklighet. Om vi ser lärdomar i allt, att allt kan vara din lärare, då öppnas ditt sinne för ett obegränsat liv.

Jag tror alltså inte att lyckan finns utanför oss i t.ex. materiella ting eller i form av någon person, utan inuti oss. Sök därför inåt och lär dig att älska dig själv, istället för som många av oss gör, straffa oss själva. Vi är oändligt mycket mer än bara våra fysiska kroppar och det är när vi inte vet eller glömmer bort detta faktum som livet ofta går snett.

Rulla till toppen