INNEBÄR ATT DU LEVER OCH AGERAR EFTER

 

Att Leva här och nu, Aktiva tankar och beteende, Positivt egenvärde, Stabil självkänsla och Självförtroende, Aktiva känslor, Inre & Yttre Balans, Klara syften med ditt liv, Yttre & inre positiv energi, Rätt Andning, Aktiva beslut Val & Handlingar, Öppet Sinne, Vad du vill, Din inre sanning, Stänger av livsbruset varje dag, Hämtar kraft i naturen varje dag. Dina livssanningar, Ovisshet, Nyfiken, Ser möjligheterna, Utmanar, Ser Chanserna och Vågar Lyckas samt misslyckas, Ser inga Begränsningar.

ATT LEVA I FRIHET

 

Frihet är en inre känsla. Det är förmågan att välja det du vill. Frihet innebär att veta att du äger ditt eget liv och att du själv ansvarar för det. Frihet är väsentligt för glädjen, för du kan inte uppleva glädje, när du känner dig fångad eller känner att dina rättigheter har tagits ifrån dig. Frihet är viktigt om du vill bli medveten om ljuset från din själ.

 

Den frihet vi söker är friheten att vara oss själva, att uttrycka oss själva, att vara nöjda med oss själva, att använda vårt eget sinne och kropp, att leva det liv vi vill leva, ditt riktiga jag är som ett litet barn, du känner det när du lever i nuet. Vill du bli fri att vara den du egentligen och verkligen innerst inne är, att säga, känna, tänka, tycka, göra, uttrycka allt vad du egentligen och verkligen innerst inne vill. Detta som innebär själslig och andlig styrka och frihet

 

Använd ditt sinne, fantasi och känslor för att leva det liv du vill leva, då är du fri att göra om ditt liv som du verkligen vill ha det. Du kan, tycka, tänka, känna, göra och säga precis vad du vill, inget hindrar dig, du kan älska dig själv precis som du är, du är perfekt som du är. När du lever på detta sätt, då har själen funnit frid. Frihet är det falska jagets död, det måste försvinna för att lämna plats åt det sanna jaget att födas, vilket innebär äkthet och helhet i livet.

 

Ett liv med själslig frihet leder till utveckling, mognad, inre trygghet och harmoni självkännedom, självtillit som i sin tur innebär att du blir kärleksfull och öppen mot andra och hela världen När du lever ett liv med själslig frihet då vet vem du är och då lever du utifrån vad ditt sanna JAG tycker, tänker och känner. Du lever efter att vara ”självrefererande” som betyder att vår inre referenspunkt är vårt eget sanna jag. Ditt sanna jag som är din ande och själ är fullständigt fritt från sådant. Ditt sanna själv är orädd för varje utmaning samt ödmjuk inför allt och alla.

För att leva ett liv i frihet och växa till den du är då handlar det om att du vågar hitta tillbaks till de förmågor som du hade som ett litet barn, de finns där du måste bara hitta dom.

Friheten att se och höra det som finns här och nu, istället
för det som borde finnas, fanns eller kommer att finnas

Friheten att säga vad jag känner och tänker
Istället för det jag borde säga och tänka.

Friheten att känna vad jag känner
istället för det jag borde känna.

Friheten att begära vad jag behöver
istället för att alltid vänta på tillåtelse.

Friheten att ta risker för egen del
istället för att välja att vara trygg
och aldrig sätta båten i gungning.
Okänd

Du ingen annan bestämmer över ditt liv ! Du måste tro på din unika förmåga !Tänk vilka möjligheter som finns inuti dej bara du tar fram dom ! Det är bara du som avgör om du vill utvecklas eller inte ! Men då krävs det en insikt om att det är jag själv som avgör och en medvetenhet om vilka möjligheter som finns inuti dej. Det enda som begränsar dej är du själv då du satt upp omedvetna och medvetna gränser för vad du klarar av och inte klarar av.

 

Att släppa taget om vissheten och tryggheten innebär utveckling, då kommer allt att lösa sig på bästa sätt. Du måste våga leva i ovisshet och otrygghet för det är i ovissheten och otryggheten du finner friheten att skapa vad du än önskar. Ovisshet och otrygghet innebär kreativitet och frihet att ta steget in i det okända i varje ögonblick av vårt liv. Det okända är öppet för alla möjligheter, evigt fräscht och evigt nytt, alltid öppet för att skapa och göra nya saker. Utan ovisshet och det okända är livet bara en avslagen upprepning av utslitna minnen. Du blir ett offer för det förflutna och framtiden du plågas av gamla krav på dig själv från igår och i morgon.

 

Släpp taget om det kända och ta steget in i det okända, där hittar du alla dina möjligheter, det betyder att i varje ögonblick av ditt liv kommer du att uppleva spänning, mystik, äventyr samt magi. Varje dag kan du med spänning se fram mot vad som ska hända. Har du en fulltecknad agenda på vad du ska göra utestänger du alla dina möjligheter.

 

Lita på ovissheten i ditt liv, den kommer att ge dig säkerhet.
Acceptera ovissheten i ditt liv, då kommer allt att lösa sig på bästa sätt.

Vill du uppnå någonting så handlar det om att släppa ditt beroendeförhållande till det. I det ögonblick som du släpper ditt beroende av resultatet kommer du att få det du önskar. Vad du än önskar kan uppnås genom oberoende eftersom du litar på ditt sanna jag, det är källan till att må bra eller vad som helst uppfylls genom att lita på ditt sanna jag. Oberoende skapar förmågan att få allt vad du vill, när du vill med minsta ansträngning. Oberoende innebär att du tror på ovisshetens visdom. Det är i ovissheten du finner friheten att skapa vad du än önskar. Börja med att ge dig själv och din omgivning friheten att vara som de är samt delta i allting med ett öppet och oberoende sinne. Att växa som människa är en process som fortgår hela tiden i livet om vi är öppna för alla intryck och förändringar. Att växa som människa innebär att växa inifrån.

 

Var jag befinner mig om en månad, ett år eller 10 år, beror på mig själv, att jag tar ett 100 % ansvar för min livsresa. Att växa är en process hela livet om du öppnar dina sinnen inför de människor och situationer som du möter. Att växa som människa är att hela tiden utveckla nya färdigheter, få nya insikter, att upptäcka mer av sig själv för att bli hel som människa.

 

Livets största utmaning är att omvandla det du vet till det du gör och att utnyttja förmågan att agera efter din kunskap. Vi ser inte alla chanser i livet, varje dag så dyker det upp olika chanser i vårt liv, men vi ser dom inte då vi har våra inre skygglappar på oss. Vi är som en fotbollsmålvakt som vänder ryggen till och gör allt som står i vår makt för att inte att ta bollarna.

 

När du tvingar fram lösningar på problem skapar du bara nya problem, lägg din uppmärksamhet på ovissheten och otryggheten istället medan du avvaktar en lösning. Du kan se på varje problem som du har i ditt liv som ett tillfälle att skapa något bättre, håll dig öppen genom att vara i ovisshetens och otrygghetens visdom, då kommer lösningen spontant att visa sig. Alla kriser och alla problem är välsignelser som finns där för att vi ska få chansen att vakna upp och flyta med livsströmmen, istället för att desperat simma mot den.

Släpp greppet om livet och följ med så
Blir du
Gör du
Får du
Mer än du någonsin kunnat drömma om.

När vi släpper vår desperata kamp om våra trygghets symboler
och står fria med öppna sinnen.

Så finner vi ett obegränsat liv och allt vi
Ser
Hör
Känner
Blir till en ny verklighet.

Om vi ser lärdomar i allt, att allt kan vara din lärare,
då öppnas ditt sinne för ett obegränsat liv.

 

 

Livets källa

Vi vet alla innerst inne vad vi söker om vi bara
lyssnar och litar till oss själva. Om vi, om du
bara kunde slappna av för ett ögonblick i livet självt,
slappna av och bara känna , slappna av och bara
vara för en stund utan några måsten och krav.

Om vi alla kunde göra detta, om än bara för en
stund, för en minut, en sekund så skulle vi alla
nå en helt ny insikt, en helt ny övertygelse.

En helt ny övertygelse om vad livet egentligen kan
erbjuda oss, vad livet egentligen kan erbjuda dig.
Om vi alla gjorde detta en endaste gång skulle
minnet av detta underbara få oss att vilja
göra det om och om igen.

Livet, miraklen, ja, allt du söker följer dig
vart du går, för miraklens, undrens och
kärlekens boning, det är det som är du…