BRYT DINA LIVSMÖNSTER

Denna hemsida vill visa hur du kan få ut mera glädje av livet oberoende av vad andra säger och gör. Recepten som finns i den här hemsidan lär dej hur du kan leva i större harmoni med dig själv och dina medmänniskor och stärka din förmåga att klara livets påfrestningar det kan bli första steget till ett rikare liv och öka din inre frid, harmoni, energi, insikt, kärlek och tillfredställelse.

Du har hittills i livet förvägrat dej själv allting som är värt något här i livet fram till nu såsom energi, insikt, klarsyn, kärlek, sinnesfrid, glädje och en djup känsla av meningsfullhet. Om det är till någon tröst har troligen nästan alla du känner också krånglat till sina liv. Men du behöver inte fortsätta att bidra till den sorliga olycksstatistiken. Ett liv utan mycket värme och kärlek, bekymmer med pengar, tvånget att göra sitt jobb, ett misslyckat äktenskap, skilsmässa, ängslan, leda, ensamhet, fruktan, sexuell otillfredsställelse, förbittring, hat, frustrering, vrede, bekymmer, svartsjuka, irritation, huvudvärk, magsår och högt blodtryck, plus en allmän känsla av illamående och olust över alltsammans från ditt bankkonto till atombomben. Vad är livet? Ett jagande, sökande efter accepterande från sin omgivning. Ett sökande efter bekräftelse och uppmuntran för vad vi gör, har och presterar.

Våra uttryck av aggressivitet, instängdhet, retlighet, trötthet, ovilja, samarbetsproblem, att alltid vara till lags, att alltid ställa upp, att ta hand om andra och våra symtom/sjukdomar är för de flesta ett led i vad det innebär att leva. Sättet vi lever på bevisar att vi inte lever sanningsenligt mot oss själva och därmed heller inte mot våra medmänniskor. När vi lever efter hur vi tror att vi måste vara, när vi är rädda för att inte vara som alla andra så lever vi som fångar av andra, vi sitter fast i en massa band. Vi gör allt detta bara för att vi inte har en inre trygghet att vi är trygga i oss själva.

Vår inre trygghet och om vi är trygga i oss själva visar sig i hur mycket vi måste försäkra oss om. Kan jag gå ut och stå för den jag är, utan bekräftelse från andra? Kan jag gå ut och stå för mina känslor, utan bekräftelse från andra? Kan jag gå ut och stå för det jag tycker, tänker och tror, utan bekräftelse från andra? Här finner vi våra svagheter, som vi faller offer för. andras bekräftelse. Vi blir bundna till att vara på ett visst sätt. Egentligen är det friheten som vi hela tiden söker. Den frihet vi i stället ger oss är utlandssemester mycket pengar, barnvakt osv. Den friheten är egentligen bunden, för den friheten kan vi inte bara ge oss utan något eller någon till hjälp. Alltså är vi fortfarande bundna.

Det handlar om att bygga upp den inre tryggheten och förtroendet till sig själv, för då får vi friheten genom oss själva. Friheten ligger i att se sitt eget värde, när vi gör det så håller vi inget tillbaka, vi blir då fria med oss själva. Vi har då en inre styrka. För att bygga upp den inre styrkan så krävs det att arbeta med sig själv, med sitt eget livsmönster. Vårt livsmönster visar vilka vägar vi gått/går och hur? De vägar vi gått beror helt och hållet på våra känslor, hur vi sökt accepterande, hur vi funnit det osv. Vi har helt enkelt format oss efter hur vi funnit accepterande på grund av våra svagheter. Vi har stoppat undan oss själva. I en del fall, har vi svalt vår egen önskan, som senare bildat en sårbarhet, ett vrede osv., inom oss.

Mitt livsmönster som jag själv har är svårt att se, jag kan vägarna utantill, så det har blivit en vana och därför ser jag inte hur jag går. Hur upptäcker jag mitt livsmönster då? Genom att vara uppmärksam på mina intryck, varför jag berörs? Mina intryck är tolkade genom mina egna känslor så på grund av min tolkning upplever jag det på ett visst sätt, på mitt sätt. Genom mina uttryck visar jag mitt livsmönster för andra och ger andra intryck. Jag visar det tex. genom att den sista droppen fyllde bägaren och mitt uttryck blir aggressivt. Att det blev ett aggressivt uttryck just då, kanske ingen förstår, för de vet inte hur mycket i mitt livsmönster som jag hållit tillbaka, hur många gånger jag inte sagt nej, men önskat. Hur många gånger jag tillåtit mot min egen vilja och allt på grund av rädsla för att vara ärlig mot andra, en rädsla för att inte vara på rätt sätt.

När vi mår dåligt på ett eller annat sätt, så har vi lätt för att lägga skulden på andra och på situationer i livet. Vad hjälper det? Vi mår inte bättre, vi finner inget välmående i att skuldlägga någon, men det är ju lätt. När vi lägger skulden på andra så ska vi tänka på att de också har ett livsmönster och deras livsmönster styr hela deras liv med deras svagheter som har gjort att de format sig till de människor som de är i dag.

För att komma till rätta med sitt eget välmående, för att lämna det liv vi lever idag bakom sig, så krävs det att var och en arbetar på att förändra sina egna livsmönster, men inte förändra för att bli rätt för andra, utan för att bli rätt och sann mot sig själv. Livsmönstren som vi bär på och går i, visar vi för andra och då visar vi andra ett sätt att leva på, en möjlighet att gå i livet. Vi formar vårt eget livsmönster. Vi gör många val varje dag. Vi har behov av att ta ansvar för de val vi gör och stå för dessa. Vi gör även val när vi tillåter andra att bestämma, vi har då valt att de får välja.
Tiden är också av stor vikt i detta. Vad gör vi med den? Hur använder vi den? För det mesta så använder vi nuet till att forma morgondagen efter gårdagens problem. Vår tid innehåller ofta tankar om hur det varit och hur det ska bli. Många gånger svarar vi andra och våra egna intressen med, vänta eller sen. Vad väntar vi på och hur länge? När kommer sen? kommer den dagen överhuvudtaget?

Varför fortsätta att straffa dej själv?

Du har skyllt allting på andra eller på dej själv. Men en del av dej själv vet att det är bara är ditt livsmönster som hela tiden får dej att ständigt känna dej olycklig! Lägg noga märke till vad du gör mot dej själv. Är det möjligt för dej att leva ett glädjefullt och härligt liv med frid i sinnet i ditt förvirrade tillstånd? Ja, ja, ja, ja……………

OM ! Det finns ett stort Om. Är du redo för det?

Du kan må bättre OM du använder recepten som förklaras på denna hemsida. Dessa recept fungerar verkligen. De kommer faktiskt att fungera även om du inte tror det. Du kan intala dej att de omöjligen kan fungera i någon av dina livs upplevelser. Men om du bara tar och använder dessa recept, kommer de att fungera varje gång. De är lätta att förstå. De fungerar om du genomför dom!

Det finns emellertid något som kommer att hindra dej att tillämpa dem i speciella livssituationer när du bäst behöver dem. Detta något är du! Fast det är i själva verket inte riktigt du. Det är bara ditt livsmönster och dina vanor och dina utvalda minnen av hur du tycker saker och ting är, som hindrar dej från att forma om ditt liv till hur du vill ha det. Det är din stolthet eller dum prestige som står i vägen. Ibland vill ditt ego hellre få rätt än låta dej att må bra ! Men med övning kan du lära dej att hantera dessa svårigheter. Jag vet att du verkligen vill leva ett bättre liv. Det vill vi alla. Så låt oss sätta igång. Det fodras skicklighet och insikt för att använda dessa recept.

Det är inte så lätt som att ta ett piller. Det handlar om att arbeta med dina begär, ditt ego, ditt selektiva minne, dina vanor, livslögner, anpassningsförmåga, dina föreställningar och din stolthet och prestige. Under resten av ditt liv måste du arbeta med dej själv genom att använda dessa recept. Men det är mycket lättare än allt elände och all olycka du drar på dej om du inte följer recepten. Det kan ta månader och till och med år att bli skicklig nog att använda dessa rättesnören.

Det handlar om att lära sig att använda dem i de svåra ögonblicken i ditt liv, när du behöver dem bäst. Så försök att inte tappa modet och för ditt eget bästa ge aldrig upp! Du kommer förmodligen aldrig att kunna tillämpa reglerna perfekt. Du är inte tvungen att alltid leva upp till dina ideal, eller hur? Du behöver inte tillämpa dem perfekt. Ju mer du tillämpar dem, ju mer tjänar du på det. Nöj dej med mer eller mindre hellre än med allt eller intet. Så nu vet du!

Det finns bara en person i hela världen som verkligen kan göra dej lycklig.
Det finns bara en person i hela världen som verkligen kan göra dej olycklig.
Hur vore det om du lärde kanna denna person bättre? Om du är nybörjare, gå och se dej i spegeln och le och säj ”Hej”!

Och säj till dej själv att om ett tag kommer du att sluta upp med att lägga ner så mycket energi på att försöka ändra på människorna omkring dej. Det har inte fungerat så bra, eller hur? Istället ska du lägga hela din energi på att arbeta med dej själv, vilket ska göra det möjligt för dej att använda dessa recept skickligt och effektivt i ditt dagliga liv.
Livet försvinner fort. Skjut inte upp. Avfärda inte. Vänta inte tills du har lite tid över. Vänta inte tills ”tiden är inne”. Låt inte sinnet som du ska försöka omskola intala dej att avstå från det! Det är det så bra på att göra. Ditt intellekt och ego kan uppbåda massor med skäl att inte följa recepten. Fortsätt att säja till ditt förnuft att du har beslutat dej för att göra det! Säj till ditt förnuft att du vill leva ett liv präglat av energi, insikt, klarsyn, kärlek, sinnesfrid, glädje och en djup känsla av meningsfullhet Be ditt inre sanna jag att hjälpa dej. Det är din vän, förstår du. Och om du är beslutsam kommer det att ge dej vad du vill ha. Vill du verkligen använda recepten eller vill du bara vilja använda dem? Vänta inte längre på att människorna i din omgivning ska göra dej lycklig. Vänta inte på att världen ska anpassa sig till ditt livs mönster.

Att älska mer och begära mindre är inte bara det bästa du kan göra mot dej själv. Det är också det mest omtänksamma du kan göra för hela världen! Dessa recept är faktiskt riktigt smittosamma. Ju mer du använder dem, ju mer kommer folk omkring dej att använda dem även om du inte berättar om dem. De kommer bara att ta dem till sej. Och barnen i din omgivning kommer att lära sej använda dem lika automatiskt som de lär sej ett språk. Men här kommer ett varningens ord! Kräv inte av andra att de ska använda recepten. Sådana krav (även om du har rätt) kommer bara att minska din lycka.

Låt dem lära sig av hur du gör och inte av ditt predikande. Det kan inte läras ut. Det måste anammas.
Resultatet av att använda recepten kommer att te sig som ett under för dig och kanske också för andra. Under är faktiskt normala dagliga företeelser för människor som förstår att använda dessa recept i alla livets skiften. När allt kommer omkring är under någonting som du vill ska hända och som du inte väntar dej.

De resultat i ditt liv som du kommer att få genom att använda recepten kan synas som ett under för dig, eftersom du aldrig riktat in dig på den verkliga kraften inom dig ditt sanna jag samt kärleken till dig själv och andra. Kärleken hjälper till att lösa problem och skapa harmoni och trygghet utan att vi sårar eller skadar varann. Låt inte livet fånga in dig utan dessa recept. De kommer att hjälpa dig att skapa det mest lyckliga liv du någonsin kan få. Och kom ihåg: Du är alltid vacker, duktig och värd att älska, även om du inte alltid lyckas använda recepten